събота, 13 февруари 2010 г.

Ясновидци и оракули


Всички сме чували за древните оракули, като значението на думата доста се е доближавало до понятието ясновидство, но днес и значението на "оракул", както и целия свят, търпи развитие. Например в интернет-пространството с тази форма все по-често се обозначава автоматизиран, програмен отговор на зададен въпрос. Доколко едно такова гадание може да бъде свързано с истинското ясновидство е, ако не друго, поне спорно.

От една страна, при повечето методи за гадание се използва именно случайния принцип, за да се разгадае съдбата и очакваното бъдеще. От друга обаче, липсва именно човешкия фактор и най-вече интуитивното възприятие, което е особено развито при ясновидците.

Ако трябва да сравняваме двата метода за предсказване и особено - за интерпретиране на постъпващата енергийна информация, то несъмнено няма по-добро от човешкия контакт, или истинското ясновидство. В тази връзка, за улеснение на читателите ще посоча няколко адреса, където биха могли да се възползват от двата разглеждани варианта онлайн:

Добри оракули:
Връзка с експерти ясновидци:

Няма коментари:

Публикуване на коментар